ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΔΑΜ ΒΑΣΙΛΗΣ
Φύσης Τέχνη Αδάμ Βασίλειος Βέροια - Ανακατασκευή Παραδοσιακών Κτιρίων - Κατασκευές - Επισκευές Σκεπών - Ξύλινες Κατασκευές Βέροια
///////////////////////////////////////////
 
Ανακατασκευή Παραδοσιακών Κτιρίων
Η Ανακατασκευή Παραδοσιακών κτιρίων είναι μια ιδιαίτερη κατηγορία έργου. Οι κατασκευαστικές λεπτομέρειες μαζί με τη γενική εικόνα αναδεικνύουν την ιστορία του κάθε κτιρίου, σηματοδοτούν την εποχή αλλά και τον δημιουργό αυτού.
Η αρχιτεκτονική παράδοση αποτελεί τον βασικό άξονα βάσει τού οποίου πραγματοποιούνται οι όποιες επεμβάσεις που αποσαφηνίζονται μετά από πλήρη μελέτη εφαρμογής και υλικών τα οποία πρόκειται να χρησιμοποιηθούν. 
 
Κεραμοσκεπές
Η στέγη αποτελεί ένα πολύ σημαντικό αρχιτεκτονικό και δομικό στοιχείο μιας κατασκευής. Ο σχεδιασμός της παίζει πολύ σπουδαίο ρόλο στην ανάδειξη όλου του κτιρίου, ενώ η λειτουργικότητα της θα καθορίσει την αντοχή της οικοδομής στο χρόνο και τις φυσικές φθορές. Η επιλογή των υλικών, ο σχεδιασμός, η τοποθέτηση και η προσαρμογή κάθε στέγης στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε κτιρίου είναι για εμάς μια πρόκληση που πάντα ξεπερνά τις υψηλές προδιαγραφές που θέτουμε σε όλες τις κατασκευές μας.
 
Ξύλινες κατασκευές
Αναλαμβάνουμε την κατασκευή και την τοποθέτηση πέργκολας, ξύλινης σκεπής με τάβλα για την βεράντα σας και τον εξωτερικό χώρο  του σπιτιού σας. Με αξιοπιστία και συνέπεια ανταποκρινόμαστε πάντα στην αισθητική και την απαιτούμενη λειτουργικότητα των κατασκευών που επιθυμείτε,γι' αυτό και μελετούμε με επιμέλεια τον χώρο σας και με την δική σας καθοδήγηση σχεδιάζουμε τις ξύλινες κατασκευές που πάντα ονειρευόσασταν.
 
Κατασκευές από πέτρα
Εδώ και 16 χρόνια ο Αδάμ Βασίλειος ασχολείται παραδοσιακά με την τέχνη της διακόσμησης και κατασκευής με πέτρα. Αναλαμβάνουμε χτίσιμο πέτρας, επενδύσεις, τζάκια, πεζοδρόμια, μαντρότοιχους, πλακοστρώσεις, μάρμαρα, κατασκευή μπάρμπεκιου, σκάλες, επένδυση τοίχου με στενάρι, πωρόλιθος. Αναλαμβανουμε πέτρινα χτιστά σπίτια, θερμοπρόσοψη κτιρίων. 
 
 
     
     
  Φύσης Τέχνη
Αδάμ Βασίλειος


H προσωπική επιχείρηση ΦΥΣΗΣ ΤΕΧΝΗ εδώ και 16 χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο των οικοδομικών κατασκευών. Κατασκευάζουμε - επισκευάζουμε κάθε είδους στέγης, ανακατασκευάζουμε παραδοσιακές κατοικίες. Διακοσμούμε προτείνουμε και κατασκευάζουμε των εξωτερικό χώρο με κάθε είδους πέτρα και ξύλο. Δημιουργούμε με παραδοσιακά και οικολογικά υλικά ξυλόφουρνους - μπάρμπεκιου. Οι κατασκευές μας από πωρόλιθο  έρχονται σε αρμονία με το περιβάλλον της περιοχής.
 
     
     
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
///////////////////////////////////////////
και θα έρθουμε στο χώρο σας για να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση.

Εξυπηρετούμε στην  Ημαθία και όλη την Ελλάδα κατόπιν συεννόησης.