ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΣΚΕΥΕΣ

ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΣΚΕΥΕΣ
Φύσης Τέχνη Αδάμ Βασίλειος Βέροια - Ανακατασκευή Παραδοσιακών Κτιρίων - Κατασκευές - Επισκευές Σκεπών - Ξύλινες Κατασκευές Βέροια
///////////////////////////////////////////
 
Αναλαμβάνουμε την κατασκευή και την τοποθέτηση πέργκολας, ξύλινης σκεπής με τάβλα για την βεράντα σας και τον εξωτερικό χώρο  του σπιτιού σας, ξύλινου φράχτες.
Με αξιοπιστία και συνέπεια ανταποκρινόμαστε πάντα στην αισθητική και την απαιτούμενη λειτουργικότητα των κατασκευών που επιθυμείτε,γι' αυτό και μελετούμε με επιμέλεια τον χώρο σας και με την δική σας καθοδήγηση σχεδιάζουμε τις ξύλινες κατασκευές που πάντα ονειρευόσασταν.
Επιλέγουμε με ιδιαίτερη προσοχή τα υλικά μας και με συνεχή ενημέρωση για τις νέες τεχνικές κατασκευάζουμε ανθεκτικά και καλαίσθητα έπιπλα που θα σας συντροφεύουν μια ζωή.
 
 

 

     
     
  Φύσης Τέχνη
Αδάμ Βασίλειος


H προσωπική επιχείρηση ΦΥΣΗΣ ΤΕΧΝΗ εδώ και 16 χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο των οικοδομικών κατασκευών. Κατασκευάζουμε - επισκευάζουμε κάθε είδους στέγης, ανακατασκευάζουμε παραδοσιακές κατοικίες. Διακοσμούμε προτείνουμε και κατασκευάζουμε των εξωτερικό χώρο με κάθε είδους πέτρα και ξύλο. Δημιουργούμε με παραδοσιακά και οικολογικά υλικά ξυλόφουρνους - μπάρμπεκιου. Οι κατασκευές μας από πωρόλιθο  έρχονται σε αρμονία με το περιβάλλον της περιοχής.
 
     
     
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
///////////////////////////////////////////
και θα έρθουμε στο χώρο σας για να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση.

Εξυπηρετούμε στην Ημαθία και όλη την Ελλάδα κατόπιν συεννόησης.