ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Φύσης Τέχνη Αδάμ Βασίλειος Βέροια - Ανακατασκευή Παραδοσιακών Κτιρίων - Κατασκευές - Επισκευές Σκεπών - Ξύλινες Κατασκευές Βέροια
///////////////////////////////////////////
 
Εδώ και 16 χρόνια ο Αδάμ Βασίλειος ασχολείται παραδοσιακά με την τέχνη της διακόσμησης και κατασκευής με πέτρα. Αναλαμβάνουμε χτίσιμο πέτρας, επενδύσεις, τζάκια, πεζοδρόμια, μαντρότοιχους, πλακοστρώσεις, μάρμαρα, κατασκευή μπάρμπεκιου, σκάλες, επένδυση τοίχου με στενάρι, πωρόλιθος. Αναλαμβανουμε πέτρινα χτιστά σπίτια, θερμοπρόσοψη κτιρίων. Η εμπειρία και ο επαγγελματισμός μας στις πέτρινες επενδύσεις κατοικιών , πλακοστρώσεις με πέτρα, πέτρινες σκεπές! 
Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα ότι δεν θα έχετε ποτέ ξανα πρόβλημα με υγρασία όπου γίνει επένδυση ή χτίσιμο πέτρας. Χρησιμοποιείτε ειδικά μονωτικά υλικά πριν το χτίσιμο της πέτρας. Οι φωτογραφίες μας είναι 100% πραγματικές και μπορείτε να τις δείτε και από κοντά μας με τον τεχνίτη μας.
 
 

 

     
     
  Φύσης Τέχνη
Αδάμ Βασίλειος


H προσωπική επιχείρηση ΦΥΣΗΣ ΤΕΧΝΗ εδώ και 16 χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο των οικοδομικών κατασκευών. Κατασκευάζουμε - επισκευάζουμε κάθε είδους στέγης, ανακατασκευάζουμε παραδοσιακές κατοικίες. Διακοσμούμε προτείνουμε και κατασκευάζουμε των εξωτερικό χώρο με κάθε είδους πέτρα και ξύλο. Δημιουργούμε με παραδοσιακά και οικολογικά υλικά ξυλόφουρνους - μπάρμπεκιου. Οι κατασκευές μας από πωρόλιθο  έρχονται σε αρμονία με το περιβάλλον της περιοχής.
 
     
     
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
///////////////////////////////////////////
και θα έρθουμε στο χώρο σας για να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση.

Εξυπηρετούμε στην Ημαθία και όλη την Ελλάδα κατόπιν συεννόησης.