ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ

ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ
Φύσης Τέχνη Αδάμ Βασίλειος Βέροια - Ανακατασκευή Παραδοσιακών Κτιρίων - Κατασκευές - Επισκευές Σκεπών - Ξύλινες Κατασκευές Βέροια
///////////////////////////////////////////
 
Εδώ και 16 χρόνια ο Αδάμ Βασίλειος ασχολείται παραδοσιακά με την τέχνη της διακόσμησης και κατασκευής. Αναλαμβάνουμε χτίσιμο σπιτιών απο ξύλο, το οποίο είναι ένα φυσικό υλικό που μεγαλώνει και προσαρμόζεται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και τις ανάγκες σας. Από αποθήκη κήπου, χώρο για τα ευαίσθητα φυτά σας ή ακόμα και δωμάτιο επισκεπτών, με παραδοσιακό σχεδιασμό ή με μεγάλες ολοτοίχιες τζαμαρίες, τα ξύλινα σπίτια μπορούν να γίνουν η λύση για κάθε ανάγκη σας.
 Η σκανδιναβική ξυλεία αναπτύσσεται αργά σε ψυχρότερες περιοχές της Βόρειας Ευρώπης και χαρακτηρίζεται για αξιοπιστία στην κατασκευή, μακροζωία, δομική αντοχή και αισθητική εμφάνιση. Όλα αυτά τα φυσικά πλεονεκτήματα ενισχύονται από τον εμποτισμό που χαρίζει στο ξύλο ακόμα μεγαλύτερη ανθεκτικότητα απέναντι σε παράγοντες που προκαλούν φθορά.
Έτσι είτε αναζητάτε ένα χώρο για να περνάτε τα ηλιόλουστα απογεύματά σας, ένα χώρο που θα κάνει τους επισκέπτες σας να θέλουν να περάσουν ακόμα περισσότερο χρόνο στο σπίτι σας, ή απλά ένα χώρο όπου όλα τα εργαλεία του κήπου σας θα μπορούν να είναι προστατευμένα από τις καιρικές συνθήκες, τώρα είναι πιο εύκολο από ποτέ να τον αποκτήσετε
 
 

 

     
     
  Φύσης Τέχνη
Αδάμ Βασίλειος


H προσωπική επιχείρηση ΦΥΣΗΣ ΤΕΧΝΗ εδώ και 16 χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο των οικοδομικών κατασκευών. Κατασκευάζουμε - επισκευάζουμε κάθε είδους στέγης, ανακατασκευάζουμε παραδοσιακές κατοικίες. Διακοσμούμε προτείνουμε και κατασκευάζουμε των εξωτερικό χώρο με κάθε είδους πέτρα και ξύλο. Δημιουργούμε με παραδοσιακά και οικολογικά υλικά ξυλόφουρνους - μπάρμπεκιου. Οι κατασκευές μας από πωρόλιθο  έρχονται σε αρμονία με το περιβάλλον της περιοχής.
 
     
     
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
///////////////////////////////////////////
και θα έρθουμε στο χώρο σας για να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση.

Εξυπηρετούμε στην Ημαθία και όλη την Ελλάδα κατόπιν συεννόησης.